• Чонгар - райское место на земле
Главная » 2018 » Январь » 6 » В Представництві Президента по Криму роз’яснили щодо паспортного контролю на КПВВ до окупованого півострову
15:33
В Представництві Президента по Криму роз’яснили щодо паспортного контролю на КПВВ до окупованого півострову

Після запровадження з 01 січня 2017 р. обов’язкового біометричного контролю для громадян з країн підвищеного міграційного ризику, включаючи РФ, на контрольних пунктах в’їзду-виїзду до Криму, у підконтрольних окупантам соціальних мережах поширюється неправдива інформація про те, що пропуск громадян України через КПВВ буде здійснюватися виключно по паспортам громадян України для поїздок за кордон та по паспортам у вигляді ID-картки.

 Така інформація є неправдивою, вона умисно спрямована в умовах російської агресії на дискредитацію органів державної влади України.

 Пропуск громадян України через КПВВ за паспортами громадян України зразка 1994 року буде здійснюватися й надалі.

 За роз’ясненнями Азово-Чорноморського управління ДПСУ, прохання прикордонників громадянам надавати для контролю на КПВВ, за наявності, саме біометричні паспорти громадян України для поїздок за кордон мають єдину мету – прискорення процедури контролю з декількох хвилин до декількох секунд; ніяких відміток при цьому у паспорти не ставиться.

 Відсутність у громадянина біометричного паспорту, за умов наявності на КПВВ нового обладнання для їх зчитування, приводить у загальному випадку до потреби ручного внесення відомостей паспорта зразка 1994 року у відповідні системи.

 Але це не є та не може бути є перешкодою для проїзду через КПВВ. Представництво просить громадян повідомляти про усі факти зловживання на КПВВ посадовими особами до компетентних правоохоронних органів, звертатися безпосередньо до Представництва.

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим

Просмотров: 2935 | Добавил: direktor | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
               

  
Новости Чонгара © 2024
Top.Mail.Ru